Украинская Ассоциация Маркетинга
Сегодня:
28
Черверг
Март 2024
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту: Найти
 





-> Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




-> Горячие темы форума
-> честная реклама: это реально?
-> Организация иссследований в маркетинге
-> Дизайн виставок
-> Качество или количество
-> Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
-> Новостиза 2021 год RSS

1    2    3    4    5   


31.12.2021 Шановні колеги! Шановні колеги!

Прийміть найщиріші побажання з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Позаду рік, який мимоволі змусив нас багато чого переосмислити, іншими очима подивитися на речі, що раніше здавалися нам звичними та неважливими. 2021 рік дав всім нам змогу зрозуміти цінність особистого спілкування, усвідомити як важливо дбати про здоров’я, цінувати те, що у нас є, радіти не лише великим але й маленьким успіхам, вшановувати, плекати та підтримувати один одного.

Попереду рік, в якому, на жаль, також будуть локдауни та карантини… На жаль… Але ми вже навчилися з цим жити. Ми призвичаїлись до цих неминучих змін: опанували новітні технології, частково відформатували свої життя. Та завдяки цьому тепер нам не страшно дивитись в майбутнє, в якому можливо та варто бачити перспективи! Я зичу всім нам перемог та натхнення в 2022 році, щастя та благополуччя нашим родинам, і щоб наша спільна мрія про закінчення пандемії здійснилась саме в цьому новому році!

З найкращими побажаннями!
Ірина Лилик
Президент ГО «Українська Асоціація Маркетингу»
  ...
23.12.2021 Список викладачів, які успішно пройшли текст Лайфселл діджитал академії Список викладачів, які успішно пройшли текст Лайфселл діджитал академії

Тестування проходило 16 грудня 2021 року. До тестування було допущено викладачів, які прослухали курс Лайфселл діджитал академії  ...
30.11.2021 Вітаємо компанію «REVIZION» з прийняттям в члени Української Асоціації Маркетингу!


Revizion - комплексний сервіс зворотнього зв'язку та NPS (Net Promoter Score). Надають докладну аналітику сервісу в цифрах, графіках, дашбордах для повного розуміння ситуації та оперативного її вирішення.
Мають успішні кейси зі збору зворотного зв'язку та інтеграції NPS для більш ніж 170 клієнтів. Зібрано понад 3 000 000 відгуків. Допомагають бізнесу швидко виявляти та вирішувати проблеми клієнтів. Також оперативно реагувати на відгуки з різних каналів комунікації (QR, Viber, SMS, Email, API, Google, кол-центр).

Директор Шапіренко Сергій Леонтійович
098 775 70 70, +38 099 775 70 70, +38 073 775 70 70
ceo@revizion.ua
www.revizion.ua

Рекомендації від Акціонерного товариства СК «ТАС» та компанія «CORUM GROUP»  ...
29.11.2021 Создание интернет – магазина под ключ. Рекомендации от WordPress Создание интернет – магазина под ключ. Рекомендации от WordPress

Почему вам необходима разработка интернет-магазина под ключ. Все просто, в условиях в которых мы оказались в 2020-2021 годах, когда Covid-19 и локдаун для всех привычное дело, бизнес просто ворвался в интернет простор. На сегодняшний день, для успеха вашего дела необходим сайт, который благодаря SEO оптимизации приведет к вам дополнительных покупателей, аккаунт в соцсетях с интересными постами и визуалом, эффективная маркетинговая стратегия.  ...
25.11.2021 lifecell academy для викладачів - членів УАМ lifecell academy для викладачів - членів УАМ

Місяць максимально корисної та цікавої інформації.
Початок лекцій 16.00

25.11
Digital marketing and Black Friday
02.12
Digital marketing tools overview
09.12
CPC, SEO, ROI, CPT, CPI, CPM, CTR, CAC – what are the main KPIs?
16.12
Conversion funnels examples. Final test

З технічних питань звертайтесь до Анатолія Бокін 0632108504

За підсумками курсу всі відвідувачі пройдуть Kahoot тестування й отримають сертифікати. 1 кредит ECTS — 30 навчальних годин.
  ...
20.11.2021 18 листопада 2021 року. Міжнародна науково-практична конференція «Дуальна форма здобуття освіти: успіхи та проблеми другого року запровадження пілотного проєкту у закладах фахової передвищої та вищої освіти України» 18 листопада 2021 року. Міжнародна науково-практична конференція «Дуальна форма здобуття освіти: успіхи та проблеми другого року запровадження пілотного проєкту у закладах фахової передвищої та вищої освіти України»

На конференції учасники обговорили проблеми впровадження підготовки фахівців за дуальною формою в закладах освіти та імплементації концепції дуальної освіти в освітній процес закладів освіти. На конференції учасники експерименту, який був запроваджений МОН у 2019 році, поділилися своїми здобутками та окреслили основні проблеми та шляхи їх вирішення.
У рамках конференції було презентовано Аналітичний звіт за результатами другого року пілотного проєкту, який підготовлено на основі всеукраїнського дослідження, яке провели Науково-методичний центр ВФПО, ГО «Українська Асоціація Маркетингу» в партнерстві з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні.
  ...
13.11.2021 Місяць максимально корисної та цікавої інформації Місяць максимально корисної та цікавої інформації

lifecell academy проведе курси для викладачів-членів Української Асоціації Маркетингу.
В рамках курсу пройде 4 лекції по 2 години ☝️

Курс розпочнеться 18 листопада. Лекції відбуватимуться щочетверга о 16:00.

За підсумками курсу всі відвідувачі пройдуть Kahoot тестування й отримають сертифікати. 1 кредит ECTS — 30 навчальних годин.
Реєстрація
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScx1BEXnaZWdhMZVoWZKVY3YROr_aJwxDGfnafq6alS9nYQkA/viewform?usp=sf_link  ...
21.10.2021 Затверджено перший професійний стандарт з маркетингу

Українська Асоціація Маркетингу розробила Професійний стандарт «Фахівець – аналітик з дослідження товарного ринку», який затверджено Наказом Міністерства економіки України 18 жовтня 2021 року №751-21
Повний текст Стандарту розміщено в РЕЄСТР ПРОФЕСІЙНИХ СТАНДАРТІВ Міністерство економіки України, на сайті УАМ www.uam.in.ua та в журналы «Маркетинг в Україні» №5, 2021.
Вітаємо авторський колектив з розробки Стандарту:
Окландер М. А. – віце-Президент ГО «Українська асоціація маркетингу», доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу Державного університету “Одеська політехніка”.
Яшкіна О. І. – професор кафедри маркетингу Державного університету “Одеська політехніка”, доктор економічних наук, професор.
Окландер І. М. – директор з маркетингу ТОВ “Телекомунікаційні технології”, директор ТОВ “Міжнародний інститут маркетингу”, кандидат економічних наук.
Струцинська О. Є. – маркетолог ТОВ “Телекомунікаційні технології”.
Катречко Н. П. – фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку ТОВ “Телекомунікаційні технології”.
https://www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=22469103-4e36-4d41-b1bf-288338b3c7fa&title=RestrProfesiinikhStandartiv  ...
05.10.2021 Круглий стіл з питань обговорення  проєкту Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти на 2022 рік. УАМ готує свої зауваження та пропозиції. Круглий стіл з питань обговорення проєкту Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти на 2022 рік. УАМ готує свої зауваження та пропозиції.

Сьогодні 5.10.2021 в рамках "Круглого столу" відбулося обговорення проєкту Умов прийому до ЗВО у 2022 році
Найбільш суперечливими є питання щодо введення додаткових вступних іспитів у вигляді:
  • "предметного тесту з управління та адміністрування єдиного фахового вступного випробування" (073, 075, 076)
  • "тесту загальної навчальної компетентності єдиного фахового вступного випробування" (075)
  ...
04.10.2021 МЕМОРАНДУМ про співпрацю  між ДПСС України, ІГКР, Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні щодо попередження проявів дискримінаційної реклами.МЕМОРАНДУМ про співпрацю  між ДПСС України, ІГКР, Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні щодо попередження проявів дискримінаційної реклами. МЕМОРАНДУМ про співпрацю між ДПСС України, ІГКР, Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні щодо попередження проявів дискримінаційної реклами.

4 жовтня 2021 р. було підписано МЕМОРАНДУМ про співпрацю та принципи взаємодії між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Індустріальним Ґендерним Комітетом з Реклами, який діє при ГО «Українська Асоціація Маркетингу» та Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні щодо попередження проявів дискримінаційної реклами.   ...

1    2    3    4    5