Украинская Ассоциация Маркетинга
Сегодня:
29
Пятница
Март 2024
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту: Найти
 





-> Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




-> Горячие темы форума
-> честная реклама: это реально?
-> Организация иссследований в маркетинге
-> Дизайн виставок
-> Качество или количество
-> Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
-> Новостиза 2019 год RSS

1    2    3    4   


05.06.2019 Студенти-маркетологи Одеського Національного Політехнічного Університету вивчають досвід Європейського альянсу зі стандартів в рекламі Студенти-маркетологи Одеського Національного Політехнічного Університету вивчають досвід Європейського альянсу зі стандартів в рекламі

8 травня 2019 року для студентів-маркетологів Одеського національного політехнічного університету відбулась відкрита лекція директора департаменту розвитку та політики Європейського альянсу зі стандартів в рекламі (EASA, Brussel) Жустіни Рейзит. Тема лекції: «Професійні асоціації в рекламі: чому вони існують і що вони можуть дати рекламодавцям-практикам. Case study від EASA».

http://opu.ua/new_news/793

  ...
03.06.2019 Розрив шаблонів: 3С під прицілом Розрив шаблонів: 3С під прицілом

29 травня 2019 року в рамках 20 Ювілейного Фестивалю Реклами «UkrainianCreativeAwards» відбулась панельна дискусія «Розрив шаблонів: 3С під прицілом», на якій обговорювались проблеми дискримінації в рекламі за ознакою статі.

Ювілейний Фестиваль, місцем проведення якого стала Одеса, насичений конкурсною, семінарською та розважальною програмами. Але саме цього року вперше темі репрезентації жіночих та чоловічих образів в рекламі було приділено стільки уваги. .

  ...
01.06.2019 Вітаємо переможців конкурсу студентських наукових робіт «Молодь опановує маркетинг» ім. Ігоря ТкаченкаВітаємо переможців конкурсу студентських наукових робіт «Молодь опановує маркетинг» ім. Ігоря Ткаченка Вітаємо переможців конкурсу студентських наукових робіт «Молодь опановує маркетинг» ім. Ігоря Ткаченка

24 травня на Всеукраїнської студентської наукової конференції «Молодь опановує маркетинг» відбулося нагородження переможців та лауреатів конкурсу дослідницьких робіт з маркетингу.

Переможці 2019 року:

1 місце Різніченко Михайло Дмитрович. УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ (м. Дніпро) Робота на тему: «Розробка заходів з впровадження digital-маркетингу підприємства на основі маркетингового дослідження».

2 місце Копєйкіна Євгенія Василівна. Дніпровський державний технічний університет (м. Кам’янське). Робота на тему: «Дослідження поведінки споживачів на ринку освітніх послуг».

3 місце. Малікова Юлія Віталіївна, Панчишна Катерина Вікторівна. Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Робота на тему: «Маркетингове дослідження лояльності споживачів на основі індексу споживчої підтримки (NPS)».

Переможцем спеціальної номінації від ГФК- ЮКРЕЙН «Краща кафедра року» стала кафедра маркетингу Університету імені Альфреда Нобеля. (м. Дніпро).

  ...
19.05.2019 Професійні асоціації в рекламі: чому вони існують і що вони можуть дати рекламодавцям-практикам.  Case study від EASA Професійні асоціації в рекламі: чому вони існують і що вони можуть дати рекламодавцям-практикам. Case study від EASA

Відкрита лекція керівника відділу розвитку та політики Європейського альянсу рекламних стандартів (EASA, Brussel) Жустіни Рейзит на тему: «Професійні асоціації в рекламі: чому вони існують і що вони можуть дати рекламодавцям-практикам.  Case study від EASA»

Організатори: Кафедра маркетингу інституту бізнесу, економіки та інформаційних технологій Одеського національного політехнічного університету, Міжнародний Інститут Маркетингу (Одеса), ГО «Українська Асоціація Маркетингу» в партнерстві з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Відкрита лекція відбудеться 29 травня 2019 року о 10:00 в ауд. 406 4 корпусу Одеського національного політехнічного університету, вул Шевченка, 1, м. Одеса

 Контакти організаторів:

Nomer27@ukr.net

Тел: 06607388553

  ...
16.05.2019 Міжнародний та український досвід попередження розповсюдження сексистської реклами: співпраця споживачів реклами із виконавчою та судовою гілками влади Міжнародний та український досвід попередження розповсюдження сексистської реклами: співпраця споживачів реклами із виконавчою та судовою гілками влади

17 травня 2019 року відбудеться семінар «Міжнародний та український досвід попередження розповсюдження сексистської реклами: співпраця споживачів реклами із виконавчою та судовою гілками влади», організований Індустріальним Гендерним Комітетом спільно з ГО «Українська Асоціація Маркетингу» та ГО «Всеукраїнська Асоціація жінок- суддів»  в партнерстві з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта. Обговорюватимуться шляхи об’єднання зусиль задля подолання сексизму та дискримінації в рекламі. До дискусії запрошенні судді, рекламісти, представники Держпродспоживслужби України.    ...
15.05.2019 ПРОГРАМА ЧОТИРНАДЦЯТОЇ НАУКОВОЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ МІЖВУЗІВСЬКОЇ НАУКОВОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «МОЛОДЬ ОПАНОВУЄ МАРКЕТИНГ» ІМ. ІГОРЯ ТКАЧЕНКА

24-25 травня 2019 року

м. Київ, проспект Перемоги 54/1,

головний корпус ДВНЗ КНЕУ

ауд.334

Програма.pdf

  ...
15.05.2019 Жінки в політиці: моніторинг онлайн агресії проти жінок в період другого туру виборів в президенти України

В період дослідження потенційними мішенями для нападів були визначені колишні кандидатки на посаду президента, дружини кандидатів, які вийшли до другого туру, та політичні журналістки.

 Портрет кривдника в онлайн мережах: соціальний та географічний нарис

 Дослідження проводилося 01.02 по 03.05.2019 року.. Протягом цього періоду проаналізовано 2793 постів та коментарів насильницького змісту, 1627 з яких по відношенню до жінок в мережі Facebook та 123949 постів та комментарієв в інших соціальних мережах, 9434 з яких по відношенню до жінок: Twitter - 152151 posts (including 8811 posts targeted women), YouTube - 38631 (1770), Tumblr - 445 (40).

Подробно.pdf

  ...
03.05.2019 Жінки в політиці: моніторинг онлайн агресії проти жінок в період другого туру виборів в президенти України

В період дослідження потенційними мішенями для нападів були визначені колишні кандидатки на посаду президента, дружини кандидатів, які вийшли до другого туру, та політичні журналістки.

Детально.pdf

  ...
03.05.2019 Поздравления с 1 мая! Поздравления с 1 мая!

Поздравления с 1 мая!

 Поздравляю с 1 мая, днем солидарности трудящихся по всему миру! Это праздник весны и единства тех, кто знает цену настоящему труду, гордится его результатами и умеет отдыхать! Желаю успехов, удачи и достойних результатов труда!

 С уважением,

Ирина Лылык

Президент ГО УАМ

  ...
29.04.2019 Привітання з Великоднем Привітання з Великоднем

Свiчки горять, блищать iкони,

Земля в молитвi до небес.

Христос Воскрес! – лунають дзвони,

I спiв: Воiстину Воскрес!

  ...

1    2    3    4