Украинская Ассоциация Маркетинга
Сегодня:
28
Черверг
Март 2024
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту: Найти
 





-> Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




-> Горячие темы форума
-> честная реклама: это реально?
-> Организация иссследований в маркетинге
-> Дизайн виставок
-> Качество или количество
-> Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
-> Новостиза 2017 год

На сайті Міністерства освіти і науки України в розділі Громадське обговорення розміщено проект Концепції підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти.

На сайті Міністерства освіти і науки України в розділі Громадське обговорення розміщено проект Концепції підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти.

Проект Концепція є узагальненням адаптації міжнародного досвіду дуальної форми здобуття освіти, яка спрямована на поглиблення співпраці закладів освіти з роботодавцями, підвищення їх ролі в формуванні освітніх програм та навчальних планів, подолання розриву між теоретичною підготовкою та вимогами ринку праці до випускників.

Концепція підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти розроблена Робочою групою Міністерства освіти і науки України, з використанням німецького досвіду дуальної форми здобуття освіти, який було презентовано завдяки Представництву Фонду імені Фрідріха Еберта, що сприяв співпраці зацікавлених сторін для розробки проекту Концепції, а також Німецько-Українському агрополітичному діалогу, закладами освіти різного рівня, Федерації роботодавців України, ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», ГО «Українська Асоціація Маркетингу».

Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проект Концепція підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти

Зауваження та пропозиції просимо до 6 грудня 2017 року надсилати за електронною адресою: a_koval@mon.gov.ua

http://mon.gov.ua/usi-novivni/povidomlennya/2017/11/21/v-rozdili-gromadske-obgovorennya-rozmishheno-proekt-konczepcziyi-pidgotovki-faxivcziv-za-dual/


Вернуться к списку