Украинская Ассоциация Маркетинга
Сегодня:
28
Черверг
Март 2024
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту: Найти
 





-> Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




-> Горячие темы форума
-> честная реклама: это реально?
-> Организация иссследований в маркетинге
-> Дизайн виставок
-> Качество или количество
-> Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
-> Новостиза 2015 год

Практика з практиками – майбутнє онлайн освіти

Практика з практиками – майбутнє онлайн освіти

Під таким лозунгом у Дніпропетровську на кафедрі маркетингу Державного ВНЗ “Національний гірничий університет» відбулося урочисте підведення підсумків пілотного проекту дистанційного інтерактивного навчання студентів, яке було організовано спільними зусиллями університету та ПАТ КБ «ПриватБанк».
У травні 2014 р. стартував проект «Онлайн-практика», метою якого є оволодіння студентами різних спеціальностей навичок роботи у реальному бізнесі. Він передбачає безкоштовне дистанційне інтерактивне навчання паралельно з основною освітою. Під час практики студенти навчились сучасним маркетинговим технологіям, що використовуються у банківській сфері. Студенти отримали навички роботи з банківськими продуктами та управління ними.
Оцінка знань, навичок та умінь студентів здійснювалась у відповідності до сучасних європейських стандартів, коли позитивну оцінку учасники проекту отримували тільки після досягнення усіх показників на встановленому рівні. Всіх студентів, які успішно пройшли курс навчання зараховано до кадрового резерву банку, про що свідчать відповідні сертифікати. Переможцем «Онлайн-практики» у 2014 р. стала студентка четвертого курсу спеціальності «Маркетинг» Національного гірничого університету Ганна Миловидова. Ії нагороджено цінним подарунком ПриватБанка – сучасною моделлю iPad Mini, який має допомогти їй у подальшому навчанні.
Проект «Онлайн-практика» дає змогу учасникам поєднувати навчання з одночасним отримання практичного досвіду, що підвищує конкурентоздатність випускника при пошуку першого робочого місця.
Сьогодні проект «Онлайн-практика» реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України у 150 населених пунктах по всій території країни. Загальна кількість учасників проекту становить понад 10 тисяч осіб. Найбільш активну учать у 2015 р. приймають студенти Національного гірничого університету, кількість яких – 153 особи. Реалізація проекту відповідає «дорожній карті» впровадження принципів дуальної освіти в Україні. Завершений проект є одним з перших із цієї серії.


Вернуться к списку