Украинская Ассоциация Маркетинга
Сегодня:
19
Вторник
Март 2024
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту: Найти
 





-> Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




-> Горячие темы форума
-> честная реклама: это реально?
-> Организация иссследований в маркетинге
-> Дизайн виставок
-> Качество или количество
-> Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
-> Дизайн виставок
Дизайн виставок, Дизайнерське оформлення експозицій
Сучасні тенденції оформлення виставок

Агентство Креативних Комунікацій 306* завжди в курсі новинок у сфері дизайну. Ми пропонуємо ознайомитися з описом актуальних течій в дизайні зали, шоу-румів, торгових точок, стендів та манекенів, а також кольорового рішення. Після ретельного вивчення англомовних тематичних веб-порталів, фотозвітів пройдешніх експозицій, спостерігаємо кілька тенденцій в оформленні виставок.

Закордонні дизайнери та агенції з організації виставок радять черпати натхнення з оздоблення інтер’єрів. Поділ простору на секції допоможе соціалізувати продажі, однак перегородки можуть бути L-форми для забезпечення максимального доступу до виставкового стенду.

Бренди розпізнають за їхніми фірмовими кольорами, проте саме темно-синій переважатиме на цьогорічних виставках. На відміну від клінічно-білого кольору минулорічних експозицій, сьогоднішня гама додає драматизму, глибини та інтриги. Міжнародний показ ювелірної майстерності, який пройшов у Гонг Конгу, наглядно демонструє дотримання такої тенденції в поєднанні з темно-фіолетовим і чорним. У випадку цього кольорового рішення ключовим елементом є освітлення, яке допомагає акцентувати увагу на товарі.

Стенди сучасного дизайну варто прикрашати ретро елементами. Такого ефекту можна досягнути за допомогою старого столу, сучасних стільців чи старовинних освітлювальних приладів у поєднанні з модерними формами та лініями.

Рамки отворів, плінтуси та контури демонстраційного стенду, на думку дизайнерів, повинні бути чорного кольору.

Гарною ідеєю для демонстрації продукту є виставковий стенд, стилізований під бібліотеку – стіна від підлоги до стелі у вигляді книжкових поличок. Також цікавим є дизайнерське рішення, яке було застосоване для конференц-холу Google – це оформлення стелажів віконною вініловою плівкою.

У 2015 році модною буде текстура деревини сплавного лісу блідого відтінку, вона найкраще підходитиме для виставок садового дизайну.

Шестикутник та форма медового стільника не залишить нікого байдужим, адже саме вони є фаворитами у світі геометрії. Покриття для підлоги або піддони такої форми є найбільш доречною інтерпретацією цього ключового напряму.


Фахівці підказують приділяти значну увагу шрифтовим написам, які були дуже популярним в інтер’єрі минулого року, сьогодні ж такий прийом варто перенести в дизайн виставкових стендів. Яскраві, насичені написи виступають у ролі частини декору – чим простіший дизайн стенду, тим вони виразніші.

Виставкові стенди мають привертати увагу, тому сьогоденний тренд диктує нам неординарні рішення, а новомодні комбінації покликані позбуватися передбачуваності. Дизайнери закликають сміливо експериментувати. Поєднання різнобарвності з монохромністю, сучасності з ретро в оформленні стенду креативно та незвично виділятиме Ваш товар у залі серед інших учасників виставки.
Изменено: Creative Agency - 19.05.2015 18:55:16
Проинформированы. Спасибо
Отлично всё сказано
Читают тему (гостей: 1, пользователей: 0, из них скрытых: 0)